Vi forhandler

Universal Tires
X1-R
Ferro-bet-shield

Cadillac Ranch AS har varelager i Fort Lauderdale, Florida og New Jersey New York, hvor vi sender biler fra.

 

Fra Florida går det ukentlig containere til Oslo og du som registrert kunde hos oss har muligheten til å få dine varer hjem på en trygg og enkel måte sammen med våre egne varer. Best av alt, du slipper fortolling og terminal gebyrer. Rimligere lar det seg neppe gjøre. 

 

Handler du selv i USA via internet hos dine faste leverandører sparer du mye i frakt fremfor å sende store tunge eller mange kolli direkte til Norge såfremt det ikke haster.

Det dreier seg kun om å planlegge dine innkjøp. Ofte har din faste leverandør i USA mange underleverandører. og således kommer pakkene fra mange lokasjoner, vi samler de opp for deg og får de med i en og samme container.

 

Med US adresse kan du by på hva som helst på Ebay.com enten det dreier seg om bildeler, møbler nær sagt hva som helst som er tillatt innført og shipping kostnad til Florida kommer direkte opp på varen du vurderer å by på.

  

Muligheten til å bruke vår amerikanske adresse vil gi deg mange fordeler og mange av leverandørene har også fri frakt innenfor USA.

 

Om du ikke har datakunnskapen eller våger å handle selv, eller kanskje funnet varen du ønsker å kjøpe men kommer ikke videre?

Da kan vi prøve å bistå deg med dine innkjøp og få dette hjem til Norge.

Varene som kommer til Oslo blir automatisk hentet hjem til Cadillac Ranch i Hemnes og du kan hente disse når det passer deg, gjerne kveldstid og i helger også. 

Ingen grunn til å stresse inn til Oslo på dagtid og ta seg fri fra jobb etc.

 

Skulle det være noen store tunge kolli (ref motor/gir-karosseri deler etc), kan du selvfølgelig avtale med oss om få dette direkte levert hjem i Stor-Oslo omegn mot ett lite tillegg.

 

Ta kontakt for mer info og våre rimlige kostnader, så snart vi har registrert deg som kunde vil du få oppgitt adressen som skal brukes benyttes.

 

Husk at du nå uten amerikansk adresse på Ebay, kun ser 10-15% av bilene som er til salgs, da Ebay stengte denne muligheten grunnet skjerpelser i eksporten ut av USA.