Vi forhandler

Ferro-bet-shield
X1-R
Universal Tires

 

Vi har lang og svært god erfaring i import av klassiske biler fra USA. Mange har vi hentet hjem til vårt eget museum og vi bistår flere og flere med å gjøre en trygg handel.

Rutinene for export av bil fra USA er i stadig endring og nye regler/krav stilles mer og mer til selger og kjøper ved eksport ut av landet.

Mange variasjoner finner du også fra en stat til en annen, så det er mange feller å gå i dersom du er ute på egenhånd for første gang.

 

Vi prøver primært ikke å finne bilen for deg, men ønsker heller at du selv skal søke etter denne selv,

da er vår oppgave å gå inn å kvalitetssikre mest mulig rundt din oppdagelse,gi råd og bistå dersom du ønsker å gå videre sammen med oss.

 

Har du en helt spesiell bil du ønsker deg, vil vi selvfølgelig hjelpe med å lete, presentere den og i fellesskap bli enig om hva den er verdt, så gjenstår det å se om den kan bli vår.

 

Med varelager i Florida og New Jersey kan vi shippe bil fra nær sagt hvor som helst i USA og våre lange forbindelser til disse 2 lokasjoner gjør at vi har proffesjonelle folk som bistår

oss mht å få hentet biler inn lokalt og ikke minst klargjøre all dokumentasjon for eksport.

    

 

Vi har selv flere ganger importert inn biler som mangler Title og fått de godkjent og registrert her i Norge, så mye er mulig.

Selv biler helt uten dokumentasjon har vi klart å frigjøre for export, så skulle du ha gjort ett "bomkjøp" og sliter nå med å få den ut av USA, så kan det være at vi kan bistå deg.

 

 

Her er noen bilder fra vårt Varelager i New Jersey

 

Les mer: Import av bil