Vi forhandler

Ferro-bet-shield
Universal Tires
X1-R

Finner du ikke det du leter etter i Norge, den spesielle bilen som du har en relasjon til, eller noe du har drømt om lenge - da kan vi bistå deg.

Det er alment kjent at det er mange feller du kan gå i ved kjøp av bil i USA, men samtidigt også veldig mange som gjør gode kjøp der borte. Men det er stort sett skremselhistoriene du hører om og mye kanskje fordi vi her på "berget" har litt andre forventninger enn det den alminnelige amerikaner har og kanskje litt "blåøyd" i tillegg.

Cadillac Ranch AS har varelager i Fort Lauderdale FL og i New Jersey.

 

Du kan sende bil enten i egen container/ container sammen med andre varer (Florida) eller Roll On-Roll Off. Her blir ikke bilen stående på kaia til "oppsamling" slik enkelte andre praktiserer.

Er du ikke dreven i å kjøpe bil på egenhånd i USA, så ta gjerne kontakt med oss på forhånd slik at vi kan gi deg noen gode råd før du inngår handel. Har du allerede handlet kan vi bistå deg med å få bilen til et av våre varelagere og du vil få hjelp til å klarere bilen for eksport ut av USA og få den hjem til Oslo.

 

Vi har nå i privat/museums- regi holdt på med dette i vel 12 år i nært samarbeid med vår Bullenstall avdeling i USA og i Tyskland samt skaffet oss mye kunnskap om valg av rett bil og hvordan få den trygt hjem. Våre kontakter som bistår oss med frakt er drevne karer og de kan også i mange tilfeller også bistå oss dersom Title ikke er iorden eller andre dokumenter mangler for eksport ut av USA ovenfor selger.

Vi ønsker primært ikke å finne bilen for deg, fordi vi vil at du skal selv gjøre dette gledelige valget, men mangler du kunnskapen kan vi selvfølgelig oversende deg forslag innenfor dine kriterier. Dvs her er salgspris fra selger kjent og ingen påslag til oss som mellomledd. Vår lille påslagsfaktor kommer først når du har bestemt deg for bil og ønsker bistand med å få ordnet alt. Om utenlandstransaksjoner er fremmed for deg kan vi også kjøpe inn bilen for deg og ordne alt også mht fortolling og henting i Oslo slik at du kan hente bilen på gården her hos oss.

 

Med andre ord, bruk vår erfaring til å skape trygghet for den investeringen du gjør.

Primært har vi kun tatt inn biler til oss selv i disse årene, men i senere tid også bistått andre som ønsket hjelp, så ta kontakt og få oppgitt våre referanser så vil du se at vi har gode skussmål å vise til.