Vi forhandler

Universal Tires
X1-R
Ferro-bet-shield

Bullenstall som privat bilmuseum ble startet av Gert & Beate Lohse i Kiel Tyskland for flere år siden se www.oldtimerauto.de

I de senere år kom også vår gode venn Ed Ullom`s  Bullenstall USA sin avdeling på plass i Cumberland Valley nær Mechanicsburg i Pennsylvania USA og nå ifjor Bullenstall Norway sin avdeling i det "sentrale" Hemnes i Aurskog-Høland Kommune :-)

Familien Gjørvad har i de senere år samlet på særlig Cadillac av årgang fra 1932 og opp til 1968, men har også fått av skylappene og lagt merke til hvor mange andre flotte produserte biler som finnes der ute.

Vår primæroppgave i museumsregi er å ta vare på gode og så originale urørte objekter fra en svunnen tid som mulig, slik at vår kulturhistoriske bilpark i Norge blir ivaretatt og får ett rikere innhold. Som regel blir jo plassmangel en faktor eller at bilene blir for mange.

Vår intensjon er da å finne ny og riktig eier slik at denne blir ivaretatt videre i årene som kommer og gir mye glede for den enkelte bileier.

Vi er godt igang med bygging av bilmuseum her i Aurskog-Høland men uten støtte fra det offentlig må dette gjøres etter lommeboken, men med bistand av entusiaster og gode venner er mye gjort siden sommeren 2011.

 

Vinter 2014/15 har vi ca. 60 biler her på gården deriblant våre egne og ikke alle er amcars. For oss er det interessen for klassiske kjøretøy som teller og ikke hvor bilen er produsert.

En del har vinterlagring eller hel-årsplasser her på ranchen, sistnevnte gir de også tilgang til å bruke vårt verksted og utstyr på eget kjøretøy.

 

Vi bygger i disse dager vårt eget sveise verksted for å ivareta kjøretøyene på gården samt diverse andre avdelinger som gjør det egnet å vekke biler opp fra dvalen. Vi har også intensjon på sikt å sette opp en ny tidsriktig bygning på en gammel grunnmur etter forrige låve. Dette gir oss nye muligheter.

Vår tidligere driftbygning vil i fremtiden fungere som en museumlokale for biler og et sted å møtes til hyggelig samvær-sammen med toppetasjen på låven hvor 30 meter langbord kan dekkes til fest om nødvendig, fremfor at bygningene skal stå tomme og forfalle.  

Vårt tette samarbeid avdelingene imellom  med de årlige innkjøpsturene til Hershey i USA gjør at vi raskt kan oveføre ett kjøretøy til vår avdeling dersom du skulle ha ett ønske om å overta en av bilene.

Har du et objekt du har gitt opp/står utendørs og forfaller men som allikevel fortjener en ny sjanse og som burde bli ivaretatt, ta kontakt med oss  -kanskje vi kan hjelpe.

 

På ranchen så får vi mye besøk særlig i helgene av folk som dropper innom, og til stadighet har vi biler for salg som trenger nye eiere. Ønsker du at noen skal finne din bil som du ikke føler behov for lenger, kom innom eller ring og la andre glede seg over det du kanskje ikke har tid til lenger.